Tipografie offset

Tiparul offset este avantajos atunci cand doriţi un produs de calitate, la un preţ bun. Tiparul offset este ideal în cazul tirajelor mari. Avantajul tiparului offset este acela că preţul diferă în funcţie de tiraj şi anume cu cât tirajul este mai mare cu atât preţul este mai mic.
Tipografia noastră este dotată cu o maşină Heidelberg în patru grupuri de culoare cu care putem realiza lucrări de cea mai bună calitate la preţuri foarte mici şi într-un timp relativ scurt.
Lucrările sunt realizate după materialul clientului sau se poate realiza grafica în departamentul de tehnoredactare după cerinţele clientului.
Formatul maxim pe care se tipăreste este de 500*350 mm, pe hârtie de 56 gr până la 300 gr.

Tirajul pentru lucrările pe tipar digital:
-         cărţi: minim 500 buc.,
-         reviste, broşuri, cataloage: minim 500 buc.
-          materiale publicitare (pliante; flyere; afişe; calendare de buzunar; de birou si de perete): minim 500 buc. (format 500*350 mm)
Termenul de executie al lucrărilor pe tipar offset este un pic mai mare de cat la tiparul digital deoarece necesita mai multe etape de pregatire a formei, de la data bunului de tipar poate dura de la 1 zi la  5 zile în funcţie de complexitatea lucrării.