Tipografie digitală

Tiparul digital este avantajos atunci cand doriţi un produs de calitate într-un termen scurt, la un preţ bun şi la care tirajul poate să fie chiar şi de 1 buc. Tiparul digital este ideal în cazul tirajelor mici şi mijlocii. Se realizează direct din computer, ultimele ajustări putându-se face, fără costuri suplimentare, chiar înainte de a da bunul de tipar.
Tipografia noastră este dotată cu aparat digital de ultimă generaţie şi anume Xerox Docucolor 242 care tipăreşte la o calitate deosebită fără rebuturi.
Lucrările sunt realizate după materialul clientului sau se poate realiza grafica în departamentul de tehnotedactare după cerinţele clientului.
Formatul maxim pe care se tipăreste este SRA3 (450*320 mm), pe hârtie colotech de 90 gr., până la 300 gr.
  

Tirajul pentru lucrările pe tipar digital:

- cărţi: maxim 400 buc., minim 1 buc.
- reviste, broşuri, cataloage: maxim 500 buc., minim 1 buc.
- materiale publicitare (pliante; flyere; afişe; calendare de buzunar; de birou si de perete): maxim 500 buc. SRA3(450*320 mm), minim 1 buc.

Termenul de executie al lucrărilor pe tipar digital este de cele mai multe ori foarte scurt, de la data bunului de tipar poate dura 1 zi sau 2 la afişe, pliante, flyere, cărţi de vizită, calendare de buzunar (lucrări care nu necesită finisare) şi 3-4 zile la cărţi, reviste, broşuri, cataloage (aceste lucrări mai necesită şi lucrări de broşare, capsare, finisare etc.)